23 de juny 2009

Cabrerés BTT 2009



Ei, com anem?

El diumenge 24 de maig vàrem fer la Cabrerés BTT, una "sortideta" no apta per a "pixapins". A les 5:15h del matí d'un diumenge qualsevol només trobaràs pel carrer a qui torna d'una nit de marxa o bé a algun sonat com nosaltres, però ens estimem la bicicleta, que hi vols fer.

Sortim de Terrassa els 5 representants de la colla del Cim direcció cap a St.Maria de Corcó (Esquirol) a la comarca d'Osona. A les 7:00 ja tenim el corresponent dorsal i preparats per iniciar "l'excursioneta", una volteta pel Collsacabra, altramentdit Cabrerés.

En total van ser 68km, amb avituallaments molt guarnits i abundants, Ja era hora!! A mig recorregut, més o menys, un esmorçar a base de pa amb tomàquet i botifarra que ens vem passar de llarg ja que hi havia una cua de collons, "ja ens menjarem unes barretes" diu el Ciscu.

L'itinerari d'aquest any fantàstic, trialeres, camins entre boscos de fades on només hi passava la roda de la bici, algun tran d'asfalt per descarregar les cames i algunes "pujadetes" repeteixo, "pujadetes"

Em vist els Cingles de Tavertet amb la sortida del sol, hem baixat fins al peu del pantà de Sau per una pista entre arbres que rodejava el pantà, una baixada llarga i molt guapa, però quan baixes tant, que passa? Donc si... a pujar toca, 8km d'una pujada interminable sota un sol de justícia.

No ens ha faltat la companyia de les vaques, dels cavalls i de dos conills que se'ns han creuat pel mig.

Al arribar a l'Esquirol, més contents que mai i coincidint amb el comentari general dels participants, "el millor Cabrerés sens dubte"

Al final de la cursa, el mallot oficial que ens em currat i evidentment: unes birretes per recuperar les forces, bé, unes quantes birretes.

L'avituallament final també abundant i variat.

En resum, ens hi trobarem l'any vinent.