17 de juny 2010

Fí de la temporada 2009-2010

Es dóna per acabada la temporada 2009-2010 amb un balanç més que positiu en general. Però això no s'acaba, ja estem entrenant per preparar el Cadet de Preferent de la temporada vinent. Dos jugadors nostres han fitxat pel Barça i un pel Cornellà. Alguna cosa ben feta estarem fent no?? Ara a buscar substituts.
Tinc ganes de vacances!!!!!!

Pedals de Foc "The return"




Siiiiii!! ja ho sé!!! Una altra vegada la Pedals? Teníem programat fer la Pedals de Lava però uns problemes laborals ens van obligar a renunciar, però com que teníem el cuquet ficat dins el cos i no ens volíem quedar sense experiència aquesta temporada, vinga, cap a Vielha amb dos coll... i tornem a fer la Pedals, aquest any en menys dies.

Però decididament vem errar la setmana, hem patit de totttt!!! Pluja, vent, CALAMARÇADA, fred, calor...

El primer dia, després de superar varies vegades el riu, ficant-nos fins els genolls dins l'aigua, que no està freda no, van i ens canvíen la ruta, (ja hi sóm) i ens fan passar per un corriol, seguint el que ells han batejat com la Noguera Ribagorçana Romànica, nosaltres la vem batejar com "la senda de Mordor" molt bonic, molt, però que molt, però per fer-ho amb botes de muntanya i caminant.

Senyors!!! Volem fer la Pedals de Foc no els Carros de Foc !!!

A més, no vem veure cap mena de mostra romànica, com no sigués alguna que altra "caca" de vaca.

Vem arrossegar la bici durant quasi hora i mitja, comencem bé!! Menys mal que a Casa Joanot, a Iran, ens espera un bon dinar i la sempre amabilitat de la seva mestressa, dóna gust com et tracten.

El segon dia el Carles i Jo ens vam aixecar com posseits, tres colls, inclòs el mal·leit Coll de l'Oli a un ritme de vertígen. Més de 1600m de desnivell acumulats i 50 km finals. A les 17h ja estàvem al hotel i això que baixant del Coll de l'Oli vam tenir un aiguat de por, calamarsada i un vent que quasi et tombava. Impossible baixar sobre la bici, i els troços que ho feiem navegavem literalment sobre un llit d'aigua, les rodes cobertes per la meitat, més d'una pedra o branca ens vem menjar.

El Coll del Triador aquest any no ens va fer por, una mica carregats de cames per les etapes anteriors, anar a peu amb les botes de BTT és "matant" però el vem culminar sense problemes.

Un descans merescut a Son, molt hospitalaris, un poble típic de la Val D'Aran, un sopar com Déu mana i a dormir. Estavem solets, la millor nit de totes. Demà tenim una bona "machada"

JA TENIM DUES PEDALS DE FOC AL SAC !!!


Pròxim objectiu: La Pedals d'en Serrallonga, una ruta oberta novament per les Guilleries.

La temporada vinent: LA PEDALS DE LAVA, aquesta vegada no s'escapa.

Amb què em quedo? Amb el fet de superar-nos any rera any encara que els dos ja estem a la quarantena.

És complicat conviure les 24h del dia amb algú i més quan li estàs fotent una canya bestial al teu cos, sota la pluja, el vent, el fred, la calamarça... Però el Peni's Team ho aconseguim repte rera repte. Aquestes aventures et fan sentir viu, et fan valorar el que tens, et refermen els lligams amb el company i crec que et fan millor persona, i sabeu què??

A sobre ens ho pasem de conya!!!

I FEEL GOOD !!!!!!


Namasté

Campions de Catalunya !!!

Una temporada impresionant, de 33 partits jugats 33 guanyats. Els "nanos" entrenant i jugant amb dos equips, ajudant a l'equip cadet de Preferent a classificar-se entre els 8 millor equips de Catalunya de segon any.
Entrenant de tres a quatre dies a la setmana, unes tres hores de mitja diàriament.
Han treballat de valent i el resultat ha arribat, després de varis intents, aquest any sí s'ha aconseguit:

CAMPIONS DE CATALUNYA de cadets de primer any.

Guanyant a la final al Sant Josep de Badalona per 55-57. Un mal partit per la nostra part, molts nervis que ens portàvem a jugar massa individualment i oblidant el joc d'equip que ens ha dut a fer la inmensa temporada que em tancat.
Però com es diu en l'alta competició:
Les finals s'han de guanyar!!

Enhorabona "xavals" i gràcies.

Gràcies també als pares per la seva col·laboració i recolzament constant al llarg de la temporada.
Amb vosaltres tot és possible.

Namasté.

Montnegre - El Corredor

L'última sortideta per preparar la Pedals de Foc va ser aquesta del Montnegre al santuari del Corredor. Uns 50 km que es van fer una miqueta llargs. Pel què veieu ens vàrem trobar amb més d'una que d'altra sorpreseta. Però l'objectiu principal es va aconseguir, després de dos mesos de règim, primer dia que menjàvem com déu mana:
Unes carxofes a la brasa, un tall de cansalada i mig peu de porc a la brasa, a i unes gírgoles també a la brasa, això és fer règim, sí senyor. Menys mal que després és tot baixada.

Namasté