25 d’ag. 2010

Última sortida amb la Epic

Sortideta fins a Castellar del Vallès (30km) , curteta, simplement per a gaudir del plaer de pedalar amb la meva Epic. Moments d'intimitat, de sentir-nos un a l'altre, d'agraïr-li tot el que m'ha hagut de soportar, tot el que ha aguantat la pobre, i sempre ha estat a l'alçada. No m'ha fallat mai, sempre ha cuida't de mi com jo d'ella. En la caiguda més perillosa que he tingut mai, als pedals del 2009, em va travar les cames perquè no me'n anés barranc avall.
Però ha arribat el moment de seguir camins separats, segurament paralels però separats. No m'havia plantejat de canviar-la tant aviat, però una molt bona oferta m'ha fet decidir.
Torno a les Trek, espero que amb més sort, però aquesta vegada em decideixo per una talla gran, res de talles més petites amb rectificacions tècniques. La talla que em pertoca per la meva alçada i fora experiments.
Gràcies per totes les grans experiències que em compartit, desitjo de veritat que en la seva nova vida la cuidin i la tractin com es mereix. Una gran màquina!!!!!
Si hagués trobat la mateixa en talla XL hagues repetit, no ho dubteu.
Fins sempre i a veure si ens trobem per alguna de les moltes muntanyes que et menjaràs.
Namasté