18 d’oct. 2012

PUJADA AL TURÓ DE L'HOME


Un nou repte, la pujada per carretera a un dels, considerats, ports més durs de Catalunya. 30km de pujada continuada i arribant a pendents del 19%. Fins quasi als 1.700m d'alçada.
Aquesta vegada quedem el Carles, el Luis, el LLuis i jo mateix. Carreguem el cotxe i cap a Sant Celoni, allà aparquem i iniciem la nova aventura, a pedalar toca.
Però al cap de uns 5km parem a esmorzar, això ja em comença a agradar més. Una truita boníssima, una drogocola i ara si que no hi ha excuses.
GP Lluis i l'Speedy Martin  de bon principi trenquen el "pelotón"  i inicíen una escapada en solitari. El líder Charlyie Brownie,  ben arropat pel seu company d'equip Snoopy Giorgio no pateix per la poca importància  d'aquests corredors a la general, i puja "amb el plat mig!!!"  tots els 30 km  això són cames si senyor. Unes molèsties importants, a la zona més estimada de qualsevol mascle, de l'Snoopy  (puto seient dels collons) fan que a falta de 3 km deixi al seu cap de files sol i li indiqui que tibi cap amunt per mantenir l'avantatge a la general.
A la baixada vam trobar a faltar els antiboires, no es veia res a un pam davant nostre. Menys mal que va durar només 6km. Una baixada guapíssima on En GP i en Charlye van demostrar les seves qualitats en el descens.
Un bon dinar per recuperar forces no pot faltar mai de la vida.
Bona etapa, molt bon matí i molt bona companyia. Un altre repte al sac i seguint sumant.

PD: Collons que forts estan els dos Lluisos, i són els avis del grup neng!!

Namasté