31 de gen. 2013

Santa Mònica, Creu De Rupit, Collsacreu, Creu de Canet


Sortideta per la zona del Corredor, molt guapa. Objectiu les tres creus. Un clima ideal per pedalar a l'hivern i la sempre bona companyia del Charlio. No vam fer massa desnivell acumulat (700m) però ideal per rodar i fer cames. Una zona de contrastos naturals, entre pins, alzines, falgueres...
Molt guapa.
No van faltar les trialeres, que en aquest època es compliquen per culpa dels forats que deixa l'aigua. En aquestes zones és on la 29'' es més patoseta. Sumat a que soc un autèntic "cagat" jjj, la barreja perfecte per baixar. Per no perdre el costum, el Carles tenia problemes amb el GPS, havia perdut els mapes només sortir de casa i ja no els va trobar.
"A pendre pel cul"  va espetar i vam fer la sortida a pel. "Això ja m'ho conec"  una altra frase típica quan anem pels dominis del Charlio, oi Luis???
Ens ho vam passar de conya, valls inclosos, i al finalitzar, un homenatge als Mariners. Aturada quasi obligatòria si passes per Arenys, pel preu d'un menú menges de conya i de qualitat.
Al final 32 km em van sortir, i es va gravar la ruta al GPS del Carles !!
Bona ruta, bon amic i bon jalar. Poc més et pot faltar en un dia. Bé alguna coseta més si que aniria de conya.


Namasté

Sortida amb "Il padrino"


Sortideta amb un autèntic Gurú de la bicicleta. Tant t'agafa una BTT com una de carretera, com una tri-cross, com cicloturisme.
L'únic crac que és capaç de deixar-se el seient i la roda  a casa en una sortida, però cap problema, "Il padrino" té solucions per tot.  Conegut com Sportman, l'avi... tot carinyosament.
Quan surts amb ell saps d'on surts i a on arribaràs, però mai per on passaràs. És la improvització personaficada.
Aquesta vegada, pujada als quatre vents per anar a buscar mel, tornada a Terrassa i cap a la Pastora.
Passeig agradable i en bona companyia que és el més important.

Namasté

La importància d'una bona nutrició en l'esport



No només es tracta de patir sobre la "burreta", de pedalar i pedalar, de castigar-te les cames i d'altres zones.
El que és més important per mi és gaudir d'una bona companyia.
Gaudir d'una bona estona amb amics. I evidentment refer-se de l'esforç és tant o més important que tornar a pedalar quan abans millor. Je, je, je...

Bon profit !!!!!


Namasté