7 d’ag. 2009

CURS ENTRENADOR SUPERIOR

EQUIP NÚM. 17

Una experiència per no oblidar. Clínics, foros, taules rodones, exercicis per equips, entrenaments en pista i no podem oblidar Donostia. Una ciutat meravellosa, encantadora, amb una gent molt acollidora, quantes coses hauríem d'aprendre!!

Això sí, de 9:00h a 21:00h estudiant, parlant de bàsquet... tot el dia liats. Però vàrem tenir temps d'escapar-nos més d'una vegada a fer unes "tapetes" i uns txacolís.

De tutor, el Ramón Jordana, cada dia fèiem un clínic amb ell a la classe, un crac, però a l'examen final li vam enviar records a tota la seva família.

Em quedo amb vàries coses: els moments compartits amb companys d'arreu d'Espanya, els coneixements compartits amb el Zan Tabak, un autèntic profesional del bàsquet , una persona excel·lent i la ciutat de San Sebastian. Suposo que amb el temps, i quan sapiguem els resultats dels exàmens finals, ho recordarem com una de les bones experiències de la nostra vida. Per cert, quina sorpresa ens tenien reservada pel final de curs. Els examens de Tàctica i de Formació.

Una autèntica "putada" Un regalet de final de curs.

Una salutació i una abraçada enorme a tots els qui entrin en aquesta pàgina que hagin fet el curs. Espero veure-us aviat. Sort !!!

Namasté.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada