15 de set. 2016

De Girona a Arenys



Com ens ha passat ja alguna vegada, després d'un temps sense trobar-nos i pedalar, caminar o córrer plegats, ens entren les "cuques" i busquem motivacions i reptes, animats i com diu el Carles "trempats". El que pot passar és com aquest últim dilluns, que ens organitzem i ens fotem a les cames 85km pim pam de cop i volta.
Ja feia temps que teníem pendent la sortida de Girona a Arenys de Mar. I dit i fet, d'aquest any no passa.
M'alço a les 5:30, petit esmorzar a base  de batut de meló amb plàtan i mel. Carrego la Bici al cotxe i cap a Arenys. 
Hem d'agafar el tren de les 7:14 direcció a Girona que és directa. A més d' iniciar aviat la ruta, ja que la calor que està fent aquest setembre no és l'habitual.
Després d'un croissant i un cafetonet (que em va remenar l'estomac una bona estona) ens posem en marxa, buscant l'accés a la via verda del Carrilet i el seguim uns quants quilometres, direcció a Sant Feliu. Un cop passat Cassà de la Selva i amb el Montseny al fons just davant dels nostres ulls , ens desviarem cap a l'interior i direcció ja cap a Arenys.
Passarem ponts, rierols, camps de cultiu i alguna que d'altra rampeta que ens costa més del que ens pensàvem.  Ens trobem amb un aliat en contra que no esperàvem, el vent en contra tota la ruta. Endurint massa el que podria haver estat una sortideta fàcil.
Parem a fer un bon esmorzar a base de pà amb tomàquet i truita, i ens disposem a afrontar la part "interessant" de la ruta fins a culminar a peu de mar a Malgrat.  On parem a dinar si o si.
A partir d'aquí uns 18-20km pel costat del mar i la via fins a Arenys.
Molt bona sortida, per pedalar sense sobrecarregar massa però treballant les cames d'allò més bé i anar pulint el fons físic.

Namasté

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada